Cilat janë skemat më të mira të ngjyrave komerciale tregtare?

Ngjyrat në zyrën tuaj mund të realizojnë më shumë sesa ta bëjnë atë pop! Planet e hijesimit të gjendjes suaj plotësojnë imazhin tuaj, si dhe ndikojnë ndjeshëm në përfitimin, frymëzimin e punëtorëve dhe në përgjithësi. Konsideroni këto modele për t’ju ndihmuar në karakterizimin e gjendjes tuaj të zyrës për një kohë mjaft të gjatë.

Ultra Violet: Bëni një njoftim me Pantone’s Color of the Year — ultra violet. Mendimi për një hije hyjnore të purpurt, është intensiv, i mahnitshëm dhe sjell një ndjenjë sigurie dhe gjallëri në çdo dhomë. Pavarësisht nëse hapësira juaj është e paanshme apo e shkëlqyeshme, kjo hije është mjaft fleksibël për të shkuar me ndonjë plan mbrojtës për hije dhe mund të përdoret në një shumëllojshmëri të pjesëve të theksuara.

Tonet e rregullta: Me planin biofilik, një model zhvillimi që bashkon pjesë të botës normale në gjendjen e montuar në skajin e mprehtë, nuk është asgjë e papritur që tonet e pasura, natyrore, do të gjenden në një përzierje të hapësirave të zyrave. Kur përfshini gjelbërimin me mishin e përgjithshëm, mund të krijoni një situatë lehtësuese që u mundëson punëtorëve të qëndrojnë të angazhuar dhe të efektshëm për kohëzgjatjen e ditës. Disi tan dhe ngjyra e errët përputhet me bluzë të ftohtë mund të shkojë shumë larg në krijimin e një ambienti modern, të palodhur.

Pastelet delikate: Individët dhe shoqatat po marrin mënyrën e moderuar të jetës, siç janë modelet e hijeve! Ngjyrat themelore, të qeta, të ngjashme me rozë me rërë dhe perla të errëta, bashkëpunojnë për të bërë një avantazh të prerë, gjendje të qetë që përparon ringjalljen dhe zhvillimin.

Dark është Kthyer: Shumë kanë shmangur përdorimin e errët në strukturën e tyre të brendshme, megjithatë dhoma të gjitha të errëta janë në reagim. Hijeza shihet si një domosdoshmëri absolute duke pasur parasysh faktin se përputhet këndshëm me një shumëllojshmëri të sendeve, shembujve dhe materialeve. Nga dyshemeja në çati, e errëta mund të bëjë që çdo ambient i punës të duket i qetë, i aftë dhe mbizotërues.

Nga ngjyrat e dendura deri tek hijet e shkurtra, modelet e vitit të tanishëm mund ta bëjnë shoqatën tuaj të përmbahet duke përmirësuar përfitimin dhe gjendjen moderne të mendjes! Në mjediset e zyrave tregtare, ne nuk mund të bashkojmë vetëm një pjesë të ngjyrave të reja të çrregullimeve, por përveç kësaj, ato që i përshtaten imazhit tuaj. Pavarësisht nëse duhet të bëni një spërkatje mbi ndarësit ose të përfshini rritje të shkëlqyeshme me përcaktimin tonë të teksteve dhe mbulesave ndarëse, është thelbësore të pasqyroni një shoqatë tuaj të llojit përmes shembujve, materialeve dhe në veçanti të hijes.

Ngjyrat ndikojnë tek të gjithë ne. Ato japin ndjenja dhe ndjenja (në mënyrë subliminale) tek secili person. Nuk është çudi që organizatat dhe prodhuesit po shpenzojnë masa gjigande të parave për të gjetur ngjyrat e duhura për artikujt e tyre dhe dyqanet. Bërja e kësaj garanton që klientët të qëndrojnë më gjatë në ato dyqane dhe, më shumë në mënyrë të konsiderueshme, të bëjnë një blerje. Në të njëjtën mënyrë, mendimet e sakta të hijesimit të zyrës dhe ngjyrat e zgjedhura në mënyrë efektive të ngjyrave të zyrës mund të ndihmojnë “të mirëpritni, frymëzoni dhe fuqizoni” tokën. Kështu, kjo mund të ndihmojë në rritjen e efikasitetit dhe të heqjes së marrëveshjeve.

Shumë hulumtime janë drejtuar në ndikimet e ngjyrave specifike të bojrave të zyrave në punësimet rutinore të zyrave si kompozimi, redaktimi, marrja e telefonit, regjistrimi dhe kështu me radhë. Po ashtu, hetimet janë drejtuar për të parë efektin e mendimeve të zgjedhura për mbrojtjen e punëtorëve mbi prosperitetin, efikasitetin, ekzekutimin dhe përmbushjen e punëtorëve. Qëllimi i secilit prej këtyre ekzaminimeve është gjetja e ngjyrave dhe planeve më të mira të bojrave të zyrave që mund të përmirësojnë prosperitetin dhe ekzekutimin e specialistëve veçanërisht brenda hapësirave të kufizuara të zyrave. Investigationdo hetim ka demonstruar një lidhje midis temperamentit të punëtorëve dhe mendimeve të zgjedhura të hijeve të zyrës.

Këtu janë disa sugjerime nga krijuesit master dhe terapistët hije për të zgjedhur ngjyrat e sakta të bojrave të zyrës.

Konsideroni se planet-ngjyra neutrale të ngjyrave janë më të përshtatshmet për organizatat e vërteta. Kjo do të thuhet, banorët e dhomave të vendit të punës do të vendosin gjithashtu ngjyrat e bojës në vendin e punës që varen nga karakteri i tyre. Në rast se dëshironi të kaloni një ndjenjë gjallërie në paraqitjen stilistike, zgjidhni ngjyrat e ngrohta dhe të gjalla si të verdha, portokalli etj., Duke marrë parasysh që ato janë jo të mëdha. Specialistët për mbrojtjen dhe mbrojtjen e Feng shui në pjesën më të madhe sugjerojnë hije të lehta të verdhë për vendet e punës pasi që këto janë të dobishme për shpikje dhe çështje të lidhura me informacionin. Për ndikimet qetësuese, specialistët sugjerojnë hije si blu-jeshile etj. Për vendet e punës të përdorura nga planifikuesit, autorët etj., Mund të zgjidhni hije si të verdha, portokalli dhe të kuqe. Për specialistët, përdorimi i tans, tans dhe gri të qetë ndihmojnë në lëvizjen e psikikës dhe për më tepër ndihmon në fiksim. Ngjyrat më të ftohta si blu dhe jeshile mendohet se shqetësojnë punësimet si ato të një këshilltari ligjor, librashitës dhe kështu me radhë, pasi këto ndihma gjallërojnë pa u lodhur dhe të qetë.

Konsideroni mundësinë e përdorimit të dhomës Për hapësirat e zyrave për zyre, mund të zgjidhni ngjyrat e bojrave të zyrave, si të bardha, bezhë etj, veçanërisht për çatitë, pasi kjo mund të ndihmojë në krijimin e një fantazie të dhomës më të madhe. Nga ana tjetër, ngjyrat më të errëta janë perfekte për dhomat e mëdha të zyrave pasi këto mund ta bëjnë dhomën të zvogëlohet dhe komode gjithnjë e më shumë.

Përqendrohuni në zhytjen e hijeve Terapistët me ngjyra si Angela Wright gjithashtu shqetësohen për zhytjen e hijes, në krahasim me thjesht hijen e vetë. Kjo do të thotë se forca e hijes është faktori që në pjesën më të madhe ndikon në ekzekutimin dhe sjelljen e punëtorit dhe jo vetë ngjyrosjen. Përgjatë këtyre linjave, mbrojtja nga drita e ngurtë dhe e shkëlqyeshme do të fuqizohet ndërsa një hije e lehtë me zhytje më të ulët do të qetësohet.

Raportoni këtë reklamë

Tani, le të studiojmë disa mendime të mrekullueshme për mbrojtjen e zyrës siç rekomandohen nga Angela Wright dhe se si ato na ndikojnë:

Blu e gjallëron mendjen – Angela Wright rekomandon të përdorni blu për vendet e punës të përfshira nga librashitës ose ekspertë të ndryshëm që duhet të bëjnë shumë mendje. Sidoqoftë, Angela sugjeron të përdorni blu me spërkatje portokalli për të ndihmuar në ekuilibrin e punës së mendjes dhe të shtoni një prekje ndjenjash në stil.

E verdha gjallëron emocionet – Ky hije idealiste e bën ngjyrën e përsosur të ngjyrave të zyrës pasi ngjall ndërgjegjen njësoj si shpirti. Shtë perfekt për fashioners dhe territore të ndryshme ku kërkohet inovacion.

E gjelbërta është për ekuilibrin – Përdorni gjelbër në mendimet tuaja për mbrojtjen e hijeve, veçanërisht kur paratë do të ndryshojnë duart çdo herë e përsëri. E gjelbërta sjell barazimin, qetësinë dhe ngushëllimin.

Efektet e kuqe Trupi – Kuq ndihmon për të treguar cilësinë fizike dhe azhurnimin. Shtë e përkryer për qendrat rec, vendet e punës ku punonjësit e përkohshëm dhe zhvilluesit punojnë ose takojnë klientë dhe hapësira të ndryshme ku dikush do të kishte nevojë për një mjedis shoqëror ose loacacious.

Përqendrohet shumë e rëndësishme për të kujtuar kur zgjedh ngjyrat e bojës tuaj të zyrës

Nuk ka ngjyra ngjyrosëse jashtë bazës. Këto janë mjetet me të cilat i përdorni.

Zgjidhni cilën pjesë ju duhen ngjyrat për të ndikuar: Mendjen / trupin / ekuilibrin / ndjenjat.

Zgjidhni një hije të veçantë dhe më pas zgjidhni sa të jashtëzakonshëm ose të përulur duhet të jetë.

Ngjyrat nuk ekzistojnë në izolim Ata funksionojnë më mirë kur përfshihen nga ngjyra të ndryshme.

Këto janë disa ngjyra ngjyrash të zyrave të larta dhe mendime për mbrojtjen e zyrave, duke përdorur të cilat ju mund të mbështetni frymën e punëtorëve dhe të përmirësoni marrëveshjet tuaja.